Futbol sala

El Barça Lassa cau eliminat als quarts de final de la Copa d'Espanya contra el Ríos Renovables Saragossa

Els blaugrana han topat contra el porter juvenil Adrián Pereira i han acabat caient de forma inesperada en la tanda de penals contra un rival a qui havien golejat al Palau per 11 a 1

Xevi BardoletActualitzat

Sorpresa i de les grosses a la Copa d'Espanya de futbol sala. El Barça Lassa ha quedat eliminat en els quarts de final al caure en els penals contra el Ríos Renovables Saragossa. Fa unes setmanes, els blaugranes havien golejat els aragonesos al Palau Blaugrana per 11 a 1.

El porter juvenil Adrián Pereira, ara titular a Ríos Renovables per la lesió dels dos porters sèniors i que havia encaixat una desena de gols al Palau, ha estat el gran protagonista de l'últim partit de quarts de final de la Copa d'Espanya de futbol sala. Des del primer xut del Barça, de Ferrao, el seu repertori d'aturades ha anat minant la moral dels blaugrana. Una doble aturada a Esquerdinha l'ha fet créixer encara més i els aficionats aragonesos més menuts ja tenien un nou ídol.

Cal dir que Pereira també ha estat ben acompanyat per la seva defensa. I pels pals. Increïblement, el Saragossa s'ha avançat amb un gol d'Adri Ortego en el minut 17. I al Palau de la Comunitat d'Esports, pocs es creien que el Barça no hagués marcat en la primera part. Tampoc ho ha fet en els primers compassos de la represa.

El Barça ha xutat menys i, quan ho ha fet, un noi de 18 anys ha seguit promocionant-se. Però sí, ha arribat el gol blaugrana. En una contra, Ferrao ha rebentat la porteria. Quedaven 11 minuts i semblava que, per fi, es podria tombar el mur aragonès. Però no. Els d'Andreu Plaza no han pogut aprofitar el cansament d'un equip que no ha parat de perseguir la pilota durant tot el partit.

I amb 1 a 1, els darrers instants han estat d'altíssima tensió. Els dos equips han atacat amb porter jugador, però res s'ha mogut. Aicardo n'ha enviat una al pal a dos segons per al final. I la desastrosa nit blaugrana i màgica per al Saragossa s'ha culminat a la tanda de penals. Pereira li ha parat el segon a Rivillos i Anás ha ensorrat les aspiracions del Barça. El rival dels aragonesos en semifinals serà el Jaén, que s'ha desfet del Cartagena per 5 a 2.