Futbol sala

El Barça Lassa, brillant davant de l'Osasuna Magna (1-6)

Dimecres, un altre partidàs, contra el líder Movistar Inter, al Palau

Xavi TorresActualitzat

Victòria de prestigi del Barça Lassa al pavelló d'Anaitasuna davant de l'Osasuna Magna, quart classificat de la Lliga espanyola de futbol sala.

Els d'Andreu Plaza han patit la pressió local a la primera part, en què el millor futbolista blaugrana ha estat el porter Juanjo, autor de 13 aturades, algunes molt destacades. L'Osasuna, a més, ha vist com el pal escopia un xut perillós del capità Eseverri. El Barça ha marxat al descans guanyant 0 a 1 gràcies a un gol de penal de Ferrao (minut 6) després que els àrbitres xiulessin una falta molt clara del mateix Eseverri sobre Sergio Lozano. El jugador del Barcelona ha tornat avui a l'equip després de superar una lesió muscular i ha deixat, com sempre, detalls de gran qualitat, com una rematada potent al pal que ha mogut tota la porteria.

L'equip català ha fet una gran segona part. Ha sabut jugar amb les presses navarreses per empatar i, amb dues accions de pivot, han sentenciat el partit: el 0 a 2 (24'), de nou de Ferrao, i el 0 a 3 de Sergio Lozano després d'una assistència del mateix Ferrao. L'Osasuna Magna ha arriscat amb un atac de 5 (sense porter) i ho ha acabat pagant amb els gols de Joselito (33'), Aicardo (37') i Rivillos (38'). Entremig, Eseverri (35') havia marcat el gol de l'honor local .

Després de la decepció de la Copa, el Barça ha reaccionat de manera exemplar. Dimecres, un altre partidàs, contra el líder Movistar Inter, al Palau.