El Barça juvenil guanya el Celtic de Glasgow (1-3) en la NextGen Series

El Barça ha començat amb victòria la seva participació a la NextGen Series, l'equivalent juvenil a la Champions que està aprovat per la UEFA i que podran seguir per Esport3. Els homes d'Òscar Garcia s'han imposat al Celtic de Glasgow sobre la gespa de Celtic Park per 1-3, en un partit en què els catalans han estat molt efectius. Edu Campabadal, en col·laboració amb el porter Feely, ha marcat el 0-1 en el minut 16. El golejador local, Tony Watt, ha empatat el partit en el 22, però poc a poc el Barça ha imposat el seu estil davant un Celtic que s'ha anat desinflant. Patricio Gabarrón ha fet l'1-2 en el minut 37, i només començar la segona part, Jean-Marie Dongou ha liquidat el partit amb un golàs. La pròxima cita serà el 15 de setembre al camp del Manchester City.