Handbol

El Barça Intersport no falla a la pista de l'Osca i suma la vuitena victòria en vuit jornades (25-30)

El Barça Intersport ha derrotat el BM Osca per 25 a 30 i segueix sense fallar a la Lliga Asobal. Tan sols els blaugrana i l'Atlètic de Madrid han guanyat tots els partits en les vuit jornades disputades fins ara. Siarhei Rutenka i Víctor Tomàs, amb cinc gols cadascun, han estat els màxims realitzadors d'un Barça que s'ha repartit molt els gols.

Actualitzat
El Barça Intersport ha derrotat el BM Osca per 25 a 30 i segueix sense fallar a la Lliga Asobal. Tan sols els blaugranes i l'Atlètic de Madrid han guanyat tots els partits en les vuit jornades disputades fins ara. Siarhei Rutenka i Víctor Tomàs, amb cinc gols cadascun, han estat els màxims realitzadors d'un Barça que s'ha repartit molt els gols.

En un duel còmode per als blaugranes, el jove extrem Aitor Ariño ha gaudit de minuts i ha fet dos gols. També el porter del filial Ignacio Biosca ha participat en el tram final del partit rellevant a Danjel Saric, autor de 15 aturades, perquè Arpad Sterbik ha estat baixa per lesió.

L'altre equip català de la categoria, el Fraikin BM Granollers, juga aquest diumenge al Palau d'Esports contra el BM Aragó, un partit que començarà a les 18 hores.

Anar al contingut