Futbol

El Barça ha de confirmar la revifada fora de casa davant un Dépor que lluita per sortir del pou

Els de Luis Enrique han de millorar l'estadística fora de casa i els gallecs encara no han perdut al 2015, tot i estar en els llocs complicats de la taula

Actualitzat

El F. C. Barcelona, crescut per una convincent victòria contra l'Atlètic de Madrid, juga aquest diumenge a Riazor (19.00) contra un Deportivo a només un punt descens, però que lluita per sortir de la depressió.

El xoc a la Corunya arriba després que en els dos anteriors desplaçaments fora del Camp Nou el Barça s'hagi deixat cinc punts, en l'empat a Getafe (0-0) i la derrota a Sant Sebastià (1-0).

Els barcelonistes s'han refet amb la victòria contra l'Atlètic (3-1) de l'agitació que ha viscut la institució en l'arrencada de l'any i de l'ensopegada contra la Reial Societat (1-0).

Després d'uns dies de molt enrenou a can Barça, el de l'Atlètic va ser un partit excel·lent com feia mesos que no disputava el Barcelona. Un jugada rodona que va prestigiar tant l'entrenador, Luis Enrique, per la seva aposta contundent, així com la tripleta atacant golejadora (Messi-Suárez-Neymar). Pocs dies més tard, les bones sensacions es van confirmar amb el contundent 0 a 4 aconseguit amb els suplents a Elx, en la Copa del Rei.

Finalment, Luis Enrique no comptarà amb Xavi, que no ha rebut l'alta mèdica pels problemes al soli, ni tampoc amb Mathieu, que ha recaigut en les molèsties al tendó d'Aquil·les. En l'apartat positiu, Neymar sembla recuperat del cop que va patir al turmell en el partit de Lliga anterior i s'ha embarcat cap a Galícia.

Els barcelonistes podrien veure's les cares davant vells coneguts, ara enrolats en el Dépor, com Isaac Cuenca i Oriol Riera.

El Barça examinarà la progressió del Deportivo, que es manté invicte i imbatut el 2015, ha puntuat en els seus tres últims partits i ha corregit la fragilitat defensiva que tenia, encara que es troba a només un punt de la zona de descens.

Lluny queda el 2 a 8 que li va endossar el Reial Madrid al setembre, una golejada històrica que l'equip corunyès no vol repetir davant el Barcelona.

Víctor Fernández ha canviat la filosofia de l'equip, ara amb les línies més juntes, sense tantes alegries enrere com les que evidenciava en els primers partits del campionat, però feble davant els millors del campionat a excepció del València, al qual va superar a Riazor a l'octubre (3-0).

El tècnic reforçarà, previsiblement, el centre del camp amb el bosnià Haris Medunjanin i canviarà de referència ofensiva, amb Oriol Riera, que es va formar en les categories inferiors del Barcelona, a la punta de l'atac en detriment de Toché.

Perquè Medunjanin torni a l'onze, en què formaria amb Juan Domínguez i Álex Bergantiños al seu costat, Víctor haurà de determinar si deixa fora de l'alineació el portuguès Ivan Cavaleiro, el migcampista José Rodríguez o l'exbarcelonista Isaac Cuenca.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut