Barça

El Barça fa la darrera sessió preparatòria abans del duel de vuitens a San Mamés

El Barça s'entrena aquest matí per últim cop abans de marxar aquest dijous cap a Bilbao, per jugar el partit d'anada dels vuitens de final de la Copa del Rei contra l'Athletic Club. Mathieu, Aleix Vidal i Denis Suárez, les tres absències de la llista de convocats de Luis Enrique

Actualitzat

El Barça ha començat a les 11 l'últim entrenament abans de jugar aquest dijous (21.15) al Nou San Mamés de Bilbao.  A l'entrenament del primer equip al camp Tito Vilanova s'hi ha afegit el jugador del filial Mújica. A posteriori Luis Enrique ha donat la convocatòriaEls escollits per Luis Enrique són Ter Stegen, Masip, Piqué, Rakitic, Busquets, Turan, Iniesta, Luis Suárez, Messi, Neymar, Rafinha, Mascherano, Alcácer, Alba, Digne, André Gomes, Sergi Roberto i Umtiti. D'aquesta manera Mathieu, Denis Suárez i Aleix Vidal queden fora de la llista. El francés Mathieu té l'alta però no viatjarà. A més, Masip entra en el lloc del lesionat Cillesen.

Mentrestant, l'Athletic de Bilbao farà aquesta tarda a les 6 l'últim entrenament a porta tancada a la ciutat esportiva de Lezama. Serà la tercera temporada consecutiva que el Barça i l'Athletic es troben a la Copa, sempre amb victòria blaugrana.

El tècnic de l'Athletic, Ernesto Valverde, vol que el trident blaugrana estigui desconnectat, ja que converteix l'equip en un dels més difícils. Luis Enrique farà una roda de premsa un cop acabi l'entrenament, que es podrà seguir en directe per Catalunya Informació, per Esport3 i per l'app i el web d'Esport3 (13.00).

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut