Llaç negre a la gespa del Camp Nou (foto: EFE)
El club ha decretat tres dies de dol per la mort del seu tècnic. (foto: EFE)
Barça

El Barça estudia posar el nom de Tito Vilanova al camp d'entrenament que té a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El club ha decretat tres dies de dol com a homenatge al seu tècnic

Actualitzat

L'empremta de Tito Vilanova al Barça és més que evident en l'àmbit esportiu, però el seu nom pot quedar per sempre més lligat al club si, finalment, aquest decideix posar el seu nom al camp d'entrenament que té a la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una manera d'homenatjar la seva figura i d'agrair-li tot el que ha fet pel club que s'està estudiant.

El F. C. Barcelona ha decretat tres dies de dol per la mort de Vilanova, fins dilluns a la nit, quan tindrà lloc una cerimònia religiosa a la catedral de Barcelona.

El primer equip de futbol guardarà un minut de silenci abans del partit d'aquest diumenge al camp del Vila-real, un enfrontament que els jugadors del Barça disputaran amb braçalets negres. El Camp Nou farà un minut de silenci en el primer partit dels blaugrana com a locals, dissabte que ve contra el Getafe.

La resta de seccions del club també retran homenatge a Vilanova abans del començament dels partits. En tots aquells que els seus equips juguin a casa, es farà un minut de silenci. En aquests partits i en els actes oficials els membres de la junta del club i els tècnics lluiran un llaç negre a la solapa.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut