Hoquei Patins

El Barça derrota el Voltregà (4-3) i jugarà la final de la Copa del Rei d'hoquei patins amb el Vic (14.50, Esport3)

El Barça ha superat un Voltregà que s'ha resistit fins el final (4-3) mentre que el Vic s'ha classificat per a la final després de guanyar el Liceo gràcies a un gol d'or de Ferran Font

Actualitzat

El Barça d'hoquei patins jugarà la final de la Copa del Rei (14.50, Esport3) amb el Vic després de derrotar un Voltregà que s'ha resistit fins el final (4-3). El Vic, per la seva banda, havia derrotat el Liceo en la primera semifinal gràcies a un gol d'or de Ferran Font. Els blaugrana buscaran sumar el seu vintè títol de Copa mentre que seria el quart pels osonencs.

 

El Voltregà es resisteix però el Barça acaba tirant d'ofici per arribar a la final (4-3)

Marc Gual ha estrenat el marcador en transformar un penal als tres minuts de partit i Pablo Álvarez, just després, ha ampliat l'avantatge. Un penal de Reinaldo sobre Javi Rodríguez l'ha convertit Tirso Gómez per escurçar distàncies. Barroso, amb un gran gol, ha culminat una acció individual per anotar el 3 a 1 amb el qual s'ha anat al descans. El Voltregà no ha baixat els braços i a pocs segons del segon temps, Dani Rodríguez, ha transformat una falta directa que significava el 3 a 2. Marc Gual, sol, ha fet el quart pels blaugrana i un penal fallat per cada banda haurien pogut canviar el signe del marcador. Qui ho ha fet ha estat Tirso Gómez, també des del punt de penal, en transformar un penal comès per Reinaldo (4-3).

 

El Vic arriba a la final de la Copa del Rei d'hoquei patins en derrotar el Liceo (1-2)

El Vic s'ha classificat per a la final de la Copa del Rei d'hoquei patins en guanyar el HC Liceo, en un partit decidit a la pròrroga. Els osonencs esperen rival, que sortirà del Barça-Voltregà.

L'equip gallec ha obert el marcador gràcies a César Carballeira a menys d'un minut de finalitzar la primera part.

A la segona part, els osonencs han igualat el partit amb un gol de falta de Ferran Font, que ha donat la victòria al Vic en anotar un altre gol de falta en el primer temps de la pròrroga.

Els dos equips es tornaran a creuar als quarts de final de la Lliga Europea.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut