Andrés Iniesta celebra un gol (Reuters)
Andrés Iniesta celebra un gol (Reuters)
Barça

El Barça confia en el retorn d'Iniesta per redreçar el rumb al clàssic del Camp Nou

Luis Enrique podrà comptar amb una peça clau en el seu engranatge al mig del camp i confia que el seu concurs contra el Reial Madrid serveixi de revulsiu després d'encadenar dos empats consecutius a la lliga

Actualitzat

El retorn d'Andrés Iniesta és la gran esperança a la qual s'aferra el FC Barcelona per redreçar el rumb de cara al clàssic d'aquest dissabte contra el Reial Madrid al Camp Nou. Recuperat d'una lesió al lligament lateral extern del genoll dret, Luis Enrique podrà comptar amb una peça clau en el seu engranatge al mig del camp i confia que el seu concurs serveixi de revulsiu després d'encadenar dos empats consecutius.

Iniesta sempre ha estat protagonista i sempre ha donat la cara en els enfrontaments contra el Reial Madrid. Fins i tot, el clàssic ha estat capaç de treure d'ell una imatge poc habitual, un geni i un caràcter que ha exhibit sempre amb comptagotes. "M'encanta jugar aquest tipus de partits pel que transmeten. Tant de bo em segueixin encantant i posant com una moto", va confessar un dia en roda de premsa.

El clàssic el motiva. Iniesta ha tingut un paper determinant en les victòries contra el Madrid. Poc acostumat al gol, el migcampista de Fuentealbilla ha vist porteria amb relativa facilitat davant dels blancs. Ha fet gol al Bernabéu i també al Camp Nou. Ha marcat i ha fet marcar. La firma de moltes de les últimes passades és seva. L'equip blaugrana balla al so que ell toca i l'ha trobat a faltar en aquests partits. "Iniesta és un jugador únic, incomparable i irrepetible", ha repetit Luis Enrique conscient de la seva importància.

Iniesta, que rebrà l'alta mèdica just abans de la visita del Reial Madrid al Camp Nou, torna en el moment més oportú, després de sis setmanes de baixa. Just quan a l'equip blaugrana més falta li fa un nexe entre la defensa i l'atac després de no trobar-li un substitut de garanties, amb el seu retorn un Barça obligat a guanyar l'etern rival si no es vol despenjar de la lluita pel títol de lliga espera recuperar les millors sensacions.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut