Thomas Vermaelen, durant un entrenament (FCB-Miguel Ruiz)
Thomas Vermaelen va començar a entrenar-se amb regularitat el pasat mes de maig
Futbol

El Barça comunica l'alta completa de Vermaelen després de cinc mesos de baixa per lesió

El central belga, que no ha debutat en partit oficial, és un reforç addicional per a Luis Enrique en el tram decisiu de la temporada

Actualitzat

El F. C. Barcelona ha comunicat que Thomas Vermaelen està recuperat de la lesió muscular a la cama dreta que l'ha tingut de baixa més de cinc mesos i que ja ha rebut l'alta mèdica per poder-se incorporar plenament a l'activitat del primer equip. El desembre passat, el central es va haver d'operar per les contínues molèsties que tenia al múscul semitendinós de la cuixa.

Vermaelen, incorporat de l'Arsenal l'estiu passat, ja va començar la temporada lleugerament tocat i el seu estat va anar empitjorant, fins al punt que encara no ha debutat en partit oficial amb el primer equip. Al novembre va disputar un amistós contra Indonèsia, dins del programa de rodatge destinat a Luis Suárez, que s'estava perdent el principi de la temporada per sanció. En aquella ocasió va jugar 45 minuts i va marcar un gol de cap.

En les últimes setmanes, el jugador belga s'ha exercitat de manera relativament regular amb el grup, però no ha estat fins aquest diumenge, abans de l'entrenament de recuperació del matí, que ho ha fet amb l'alta mèdica definitiva. Tot i que en un principi s'havia comptat que es perdria la temporada sencera, la seva incorporació pot suposar un reforç útil per a Luis Enrique en el tram decisiu del curs.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut