Futbol platja

El Barça cau contundentment contra l'Sporting (1-8) en els quarts de final del Mundialet de clubs

El Barça ha rebut una derrota dolorosa i sense pal·liatius davant l'Sporting de Portugal per 1-8 als quarts de final del Mundialet de clubs de futbol platja que s'està disputant a Sao Paulo (Brasil). Els blaugranes havien fet una fase de grups formidable, però les lesions els han passat factura i han caigut de manera contundent contra els portuguesos. Un "hat-trick" de Fernando, un doblet d'Alan i les dianes de Sagan, Coro i Madjer han esborrat del mapa els jugadors de l'equip català. Amarelle, el capità, ha salvat l'honor del Barça.

Actualitzat
Cares llargues i caps cots. La participació del Barça al Mundialet ha acabat abans d'hora. Massa contratemps a la vegada. A la baixa del brasiler Rui Mota, amb un dit del peu trencat, s'hi ha sumat que Nico i Amarelle han hagut de forçar per jugar tot i arrossegar molèsties físiques. No és excusa, però, per explicar el mal començament de partit dels blaugranes. Només s'havia jugat un minut i mig i el resultat ja era de 2-0 per a l'Sporting, amb dos gols consecutius de Fernando Valença.

El Barça ha sortit molt adormit. Amarelle ha marcat a l'inici del segon període el seu primer gol en el campionat. Però no ha servit per a la reacció. Fernando ha completat el "hat-trick" i a partir d'aquí s'han complicat les coses. Els jugadors del Barça ho han provat de totes les maneres, però els portuguesos han aprofitat la seva superioritat física per assegurar-se la victòria. Han anat arribant els gols fins al 8 a 1 definitiu. Aquest divendres, les semifinals. Flamengo contra Vasco i Sporting de Portugal contra Lokomotiv de Moscou.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut