El Barça B lluita fins el final però es veu superat per Las Palmas (4-3) i voreja el descens

El Barça B cau amb el Las Palmas (4-3) i voreja el descens. Els blaugrana, tot i apel·lar a l'èpica fins al final, no han pogut remuntar els quatre gols dels canaris

Ben aviat han començat les males notícies pel Barça B a Las Palmas. Abans dels deu minuts, l'ex Araújo ha fet el primer amb assistència de Jonathan Viera. Dongou, més tard, ha desaprofitat una oportunitat d'or. El blaugrana s'ha presentat sol davant del porter i, després de pensar-s'ho molt, Aythami li ha tret la pilota. Era l'ocasió per empatar. Asdrúbal també ha posat en problemes Suárez, que ha estat providencial en un xut potent del jugador del conjunt canari.

Araújo ha signat el doblet al minut 36. El canari ha posat en evidència una defensa tova i ha aprofitat una pilota que ningú havia tret de dins l'àrea per batre Suárez. Sandro, abans del descans, l'ha tornat a tenir però s'ha trobat un Lizoain providencial.

El tercer de Las Palmas l'ha firmat Jonathan Viera al minut 16 del segon temps. La jugada ha començat amb un error de Diagné i després d'una assistència d'Asdrúbal que el canari ha finalitzat. Roque Mesa just després ha perdonat el quart i en un assetjament constant Asdrúbal també s'ha acostat amb perill. A la següent ha fet el quart en una rematada de cap en aprofitar la centrada de Vicente Gómez. Els blaugrana han escurçat distàncies a través de Dongou, que ha definit sol davant Lizoain, i més tard, Joan Roman ha fet el segon dels blaugrana. Enmig de quatre jugadors, el blaugrana s'ha girat tot sol i ha fabricat el gol. Ell mateix ha trobat el tercer amb un xut potent escorat al pal que no ha pogut aturar Lizoain. Tot i apel·lar a l'èpica, els blaugrana no han estat capaços de rascar res a Las Palmas i els podria condemnar al descens.