El Barça B es retroba amb la victòria davant del Llorca (1-0) després de 4 partits en què no havia pogut sumar els 3 punts

En un partit força equilibrat, el Barça B ha sumat els tres punts en un partit on Carles Aleñá, un cop més, ha estat l'autèntic motor de l'equip. Aleñá ha assistit José Arnáiz en l'únic gol del partit

El FC Barcelona ha derrotat el Llorca per 1-0 gràcies a un únic gol d'Arnáiz en un duel entre dos equips necessitats de punts. Els blaugrana s'allunyen una mica d'un zona de descens, on sí que hi ha el seu rival.

Ha sortit ambiciós l'equip de Gerard López, amb ganes de retrobar el camí de la victòria, i en el minut 5 Carles Aleñá ja ho ha provat amb un xut llunyà que ha sortit desviat. En el 12 i, a la sortida d'un córner, bona rematada de Jorge Cuenca. La pilota ha sortit alta. Manu Onwu ha respost al minut 21 amb un bon xut i en el 23 Nando García ha protagonitzat una gran jugada per la banda esquerra que ha acabat amb una magnífica resposta del porter blaugrana Ortolà. En el minut 28, Aleñá ha intentat sorprendre el porter del Llorca, Torgnascioli, però la pilota ha sortit molt desviada. Al descans, empat a zero.

Als cinc minuts de la represa, Nando ha fet un bon xut que ha obligat Ortolà a fer una bona intervenció per evitar el primer gol del partit. En el minut 63, David Concha ha enviat la pilota al pal de la porteria de Torgnascioli en la que fins al moment havia estat la millor ocasió del partit. Una jugada que ha estat el preludi de l'1-0 marcat per José Arnáiz al minut 64. El golàs ha vingut precedit d'una gran assistència de Carles Aleñá. El Choco Lozano ha tingut, tres minuts després, el segon gol de l'equip blaugrana. La seva rematada de cap ha sortit desviada. Noguera i Fran Cruz han exigit Ortolà en els últims minuts, just abans que José Arnáiz fes la jugada del partit i probablement de la jornada. Després de desfer-se de tots els rivals, la pilota ha topat en Peña abans d'estavellar-se al travesser.

Després de quatre partits, els de Gerard López han tornat a retrobar-se amb la victòria, mentre que el Llorca continua sense sumar cap punt com a visitant.