Segona Divisió B

El Barça Atlètic s'imposa a l'Espanyol B en el derbi de filials a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià (0-2)

El duel de filials a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià ha tingut clar color blaugrana. El Barça Atlètic s'ha imposat a l'Espanyol B a domicili per 0 gols a 2 i es consolida a la part alta de la classificació. Tot i que els blanc-i-blaus han començat dominant, Nolito, després d'una bona combinació amb Jonathan Soriano, ha avançat el Barça en el minut 28 en la primera ocasió de perill dels visitants. I en la represa, els blaugranes han acabat sentenciant en el minut 68 amb un gol en pròpia porta de Yago a la sortida d'un córner. En aquest partit, Luis Enrique ha fet debutar el juvenil Martí Riverola, que ha entrat en el minut 35 per la lesió de Rueda.

Actualitzat
Tot i que hi ha hagut ocasions per a totes dues bandes, el Logronyès i el Sant Andreu han acabat empatant a 0 a Las Gaunas, un marcador que manté els de Nacho González en la zona de privilegi de Segona B. Una posició a la qual s'acosta, a quatre punts per ser més exactes, el Barça Atlètic, després de superar l'Espanyol B en el miniderbi. Nolito ha avançat els de Luis Enrique en el minut 28, i el portuguès de l'Espanyol B Yago Fernández s'ha fet el segon gol en pròpia porta en el minut 69.

La Gramenet s'ha hagut de conformar amb l'empat a 1 a Can Peixauet davant del Benidorm, que s'ha avançat amb un gol de Sabino. La Grama ha fallat un penal, que ha suposat l'expulsió de Germán i que no ha encertat a transformar el "Chino" Expósito, però sí que ha pogut empatar a través d'Alfaro, amb la col·laboració d'un defensa visitant.

El Badalona ha fugit de la zona baixa de la classificació després de sumar una victòria de prestigi al camp de l'Alacant. Els gols de Diego Torres a la primera meitat i Pugui a la segona permeten als escapulats situar-se dos punts per sobre de la zona de descens.

En canvi, per al Sabadell la situació comença a ser crítica després de la derrota per 1 a 4, a la Nova Creu Alta, davant d'un Mallorca B que als 20 minuts ja guanyava per 0 a 2, gràcies als gols marcats per Dani Castellano i Alberto López, aquest de penal. Abans del descans, Roberto Morales ha escurçat distàncies per als locals i ha fet pensar en una remuntada arlequinada, però el domini balear s'ha fet encara més evident en la segona meitat. Dos gols de Nacho Casanova han completat el pòquer mallorquí i han provocat que part de l'afició demanés la dimissió del tècnic Ramon Moya.

El duel dramàtic de la zona de descens se l'ha acabat emportant el Lleida davant del Terrassa, al Camp d'Esports. Els d'Emili Vicente respiren gràcies als gols aconseguits per Xavi Jiménez, en el minut 15, i Cheli, quan s'havien jugat dotze minuts del segon temps.

I el Gavà, mentrestant, es manté com a cuer tot i arrencar un punt del camp de l'Sporting Maonès, que jugant amb deu s'ha aconseguit avançar gràcies a Guillem Martí en el minut 44. Un penal transformat per Dani Guerrero, però, ha permès obtenir als de Jaume Bonet un punt de mèrit, però insuficient.
Anar al contingut