Lliga de Campions

El Barça arriba a Manchester per segellar davant del City el pas als vuitens de final de la Champions

L'equip blaugrana ha volat a terres angleses amb Arda però sense Piqué, Alba o Iniesta. Un triomf a casa del Manchester City garantiria el pas a la pròxima ronda als de Luis Enrique

Actualitzat

L'expedició del Barça ja ha arribat a Manchester, on aquest dimarts (TV3, 20.45) s'enfrontarà amb el City en partit corresponent a la quarta jornada de la Lliga de Campions. El Barça afronta el desplaçament més difícil de la fase de grups amb la tranquil·litat que atorga el ple de victòries aconseguit fins ara, que fa que un triomf a l'Etihad Stadium concedeixi pràcticament la classificació per als vuitens de final als blaugranes.

Luis Enrique no ha pogut recuperar per a aquest partit peces bàsiques en el seu esquema com Gerard Piqué, Jordi Alba o Andrés Iniesta. Sí que ha tornat Arda Turan, que va ser baixa per al partit contra el Granada per un cop en un turmell.

El tècnic asturià farà una roda de premsa a la tarda (17:45, en directe a Esport3), juntament amb Ivan Rakitic i abans de l'entrenament de l'equip a l'estadi que l'endemà acollirà el partit contra l'equip de Pep Guardiola.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut