Barça

L'assemblea aprova Qatar Airways amb reticències i Nike amb un suport gairebé unànime

Els socis han acabat aprovant Qatar amb reticències i un 60 per cent de vots a favor. En el cas de la roba esportiva ha estat més senzill: ha estat ratificada amb un 96,8% dels vots. Bartomeu també ha assegurat que el "cas Neymar" no ha tacat la imatge del club. La Junta Directiva ha estat finalment aprovada i ratificada amb un 81% de vots a favor

Actualitzat

El punt més calent de l'assemblea de compromissaris del FC Barcelona ha estat quan s'ha parlat de l'acord amb la companyia aèria Qatar Airways. Segons el club, les condicions per prorrogar l'acord amb Qatar seria per un any, amb les mateixes condicions econòmiques que l'anterior: 33,5 milions d'euros.

L'acord amb la companyia ha estat aprovat, però algunes de les intervencions dels socis han estat molt dures. L'assemblea, finalment, ha aprovat la pròrroga de l'acord amb Qatar, amb 483 vots a favor, 251 en contra i 60 en blanc.

Nike aprovat gairebé de forma unànime

L'assemblea ha aprovat també el patrocini de Nike, però en aquest cas ha estat fàcil i de forma gairebé unànime. Aquest nou conveni amb la marca de roba esportiva suposa un increment notable dels ingressos del club blaugrana. En aquest cas, un 96,8% dels socis ha aprovat la renovació, dels 603 socis que han votat, 584 ho han fet a favor, 10 en contra (1,7%) i 9 en blanc (1,5%).

Bartomeu parla sobre el "cas Neymar" i les estelades

El president del Barça també ha volgut tocar un tema important pels interessos blaugrana, el "cas Neymar". Per Bartomeu "la imatge del Barça no ha quedat tacada pel cas Neymar. Tot ha tingut a veure amb la situació de Catalunya". "A les complexitats habituals de la gestió s'hi ha de sumar una altra: el moviment polític i social de Catalunya", ha afegit. 

Sobre la sanció de la UEFA per les estelades, que té la vista oral el pròxim 7 de novembre, Bartomeu ha assegurat que "si no ens donen la raó, acudirem a instàncies superiors". "En el cas estelades, hi va haver un moment en què el tancament del Camp Nou semblava la millor opció per a tothom. Excepte per a nosaltres" i és que "Catalunya viu el seu moment més complex dels últims 40 anys. Els casos de Neymar i Messi han estat contaminats per la situació política que viu Catalunya. La Junta Directiva va rebre pressions de tota mena, però vam decidir defensar la llibertat d'expressió, com en el cas de les estelades".

Ratificació de la Junta Directiva sense problemes

Els Socis han donat finalment el seu suport a la gestió de la Junta Directiva. Bartomeu ha superat la "moció de confiança" amb comoditat, amb un 81% favorable: 404 vots a favor, 60 en contra i 32 en blanc. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut