Futbol sala

El Barça Alusport acaba tercer de la UEFA Futsal Cup després de guanyar l'Iberia Star (1-4)

El Barça Alusport ha guanyat l'Iberia Star (1-4) i acaba a la tercera plaça de la UEFA Futsal Cup. Els gols dels blaugranes han estat obra de Sergio Lozano (3), Aicardo i Augusto en pròpia porteria. Tot i no poder revalidar el títol, els homes de Carmona han recuperat les bones sensacions que no van ser presents en la derrota davant el Kairat.

El Barça Alusport ha guanyat l'Iberia Star (1-4) i acaba amb la tercera plaça de la UEFA Futsal Cup. Els gols dels blaugranes han estat obra de Sergio Lozano (3), Aicardo i Augusto en pròpia porteria. Tot i no poder revalidar el títol, els homes de Carmona han recuperat les bones sensacions que no van ser presents en la derrota davant del Kairat.

Sergio Lozano ha estat l'encarregat d'obrir el marcador just passat un minut de l'inici de partit. Els blaugranes començaven amb un avantatge que no perdrien en cap moment del partit. Aicardo, al cap de cinc minuts, ampliava el marcador però més tard veia com Fabinho aconseguia el primer gol per al conjunt georgià. Tolrà ha tingut una bona ocasió per marxar al descans amb més avantatge, però, al final, amb el resultat més ajustat s'arribava a la mitja part.

El campió, que en aquesta edició no ha pogut revalidar el títol, ha sortit a la segona recuperant les bones sensacions que no es van mostrar en l'enfrontament passat i que van acabar amb la derrota davant el Kairat. Pocs segons havien passat de l'inici de la segona part, quan Augusto marcava en pròpia porteria. Continu d'ocasions per part dels blaugranes que acabaven fructificant amb un gol de Sergio Lozano, el millor jugador del partit.

La final de la UEFA Futsal Cup la disputaran el Dinamo de Moscú i el Kairat.