Futbol internacional

Dos terratrèmols al centre d'Itàlia provoquen la interrupció del Pescara-Atalanta de la Sèrie A

L'àrbitre del partit, Marc Guida, ha hagut de suspendre el joc durant uns cinc minuts com a conseqüència de les sacsejades

Dos terratrèmols que han sacsejat aquest dimecres al vespre el centre d'Itàlia han provocat la interrupció durant alguns minuts del partit de la Sèrie A entre el Pescara i l'Atalanta i que finalment ha acabat amb victòria visitant (0-1). Itàlia ha patit avui dos terratrèmols, un de magnitud 5,4 amb epicentre a la zona de Castelsantangelo sul Nera i un segon de 5,9 graus a les proximitats del municipi d'Ussita, que han generat por entre la població i també entre els futbolistes i els espectadors del duel entre el Pescara i l'Atalanta.

A conseqüència de les sacsejades, el partit ha estat suspès durant prop de 5 minuts pel col·legiat Marc Guida, tot i que la situació ha tornat ràpidament a la normalitat sense conseqüències per als presents.

El Pescara-Atalanta ha estat l'únic partit detingut durant alguns moments a conseqüència del terratrèmol en aquesta desena jornada de la Sèrie A, que es disputa entre setmana. No obstant això, el sisme també s'ha deixat sentir a Roma, on diversos espectadors que eren a l'Estadi Olímpic per assistir al partit Lazio-Càller (4-1) han confirmat que han sentit tremolors a les grades, tot i que no s'ha aturat el joc en cap moment.