Batalla campal de pares en un partit de futbol infantil a Mallorca
Batalla campal de pares en un partit de futbol infantil a Mallorca
Futbol

Després de la batalla campal entre pares, l'Alaró retira tot l'equip de la competició i el Collerense aparta diversos jugadors

La Federació de Futbol de les Illes Balears presentarà una denúncia i la Delegació del Govern estudia el cas per evitar nous capítols de violència en els camps de futbol

Actualitzat

L'endemà de la difusió de les imatges d'una batalla campal entre pares que seguien el partit d'infantils Alaró-Collerense a Mallorca, tant els dos equips com la mateixa Federació de Futbol de les Illes Balears, la FFIB, han decidit emprendre mesures exemplars per evitar que es torni a repetir una situació similar.

D'una banda, la Unió Esportiva Alaró ha anunciat en un comunicat que retira íntegrament l'equip infantil de la competició, que buscarà responsabilitats entre "els empleats i col·laboradors del club" que van estar implicats en la baralla, i es mostra esperançada de poder denunciar els espectadors que van protagonitzar la lamentable escena un cop la investigació policial els permeti identificar-los.

L'altre equip, el Collerense, ha apartat de forma definitiva els dos jugadors els familiars dels quals apareixen en les imatges estomacant-se amb altres pares.

Però les reaccions han anat més enllà de les parts implicades i han passat a instàncies majors. D'una banda, la FFIB ha comunicat que presentarà una denúncia davant del Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears i no descarta personar-se d'ofici com a acusació en el procediment judicial penal o administratiu que se'n derivi.

La Delegació del Govern de les Balears, per la seva banda, analitzarà amb profunditat els fets per extreure'n algunes mesures preventives d'aplicació pràctica immediata que ajudin a evitar una nova escena de violència en els camps de futbol.

Enmig de tot plegat, ja s'han comptabilitzat fins a tres denúncies creuades per lesions presentades pels pares que eren a la grada del camp de futbol en el moments dels fets.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut