Futbol

Del Bosque no creu que els seus jugadors siguin comediants

Amb la Lliga aturada just després del clàssic, n'hi ha que encara estiren algun fil de l'empat entre el Barça i el Madrid. En la concentració de Portugal, Pepe va reiterar les acusacions de fer comèdia cap a Iniesta. Mentrestant, a Bielorússia, on hi ha la selecció espanyola, l'únic que n'ha parlat ha estat Vicente del Bosque.

Actualitzat
Amb la Lliga aturada just després del clàssic, n'hi ha que encara estiren algun fil de l'empat entre el Barça i el Madrid. En la concentració de Portugal, Pepe va reiterar les acusacions de fer comèdia cap a Iniesta. Mentrestant, a Bielorússia, on hi ha la selecció espanyola, l'únic que n'ha parlat ha estat Vicente del Bosque, que ha assegurat que ell no creu que tingui cap jugador que faci comèdia, i ha dit que de totes maneres no vol parlar d'aquest tema.

Demà, la selecció espanyola jugarà en aquest camp de Minsk, on juga el BATE Borissov, l'equip revelació de la Champions i, amb nou jugadors, la columna vertebral de Bielorússia. L'enfrontament entre la selecció 87 del món contra l'actual bicampiona europea i campiona del món no ha despertat prou interès, perquè, de moment, ningú ha comprat els drets per emetre-la per televisió.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut