Fórmula 1

De la Rosa centra l'atenció del GP de França, on avui es disputen els entrenaments lliures

El català Pere Martínez de la Rosa es troba davant la seva gran oportunitat per consolidar-se com a pilot oficial al volant d'un Fórmula. El fins ara pilot provador de McLaren disputarà aquest cap de setmana el Gran Premi de França, al circuit de Magny-Cours. Avui serà el torn dels primers entrenaments lliures, on De la Rosa posarà a prova el seu coneixement del monoplaça i la seva experiència al volant del McLaren. En funció dels resultats, De la Rosa podria disputar els set Grans Premis restants de la temporada. A més, el pilot català tindrà l'opció de lluitar per un dels dos volants de McLaren de cara a la pròxima temporada.

Actualitzat

Al circuit de Magny-Cours, avui es fan els entrenaments lliures de cara al Gran Premi de França, que s'ha de disputar aquest diumenge. La presència de Pere Martínez de la Rosa com a pilot oficial de McLaren, després de l'acomiadament del colombià Juan Pablo Montoya, n'és un dels grans al·licients, sobretot per als aficionats catalans.

De la Rosa no disputava un Gran Premi com a pilot titular des del GP de Bahrain de l'any passat, quan va acabar cinquè després de marcar la volta més ràpida en cursa i protagonitzar diversos i espectaculars avançaments. En aquella ocasió, De la Rosa va suplir també Montoya, que s'havia lesionat jugant a tenis. Aquesta vegada, el pilot colombià ha estat acomiadat pel seu baix rendiment i pel fet d'haver anunciat que l'any que ve participarà en el campionat Nascar nord-americà.

El pilot de Santa Agnès de Malanyanes vol posar les coses difícils al seu equip a l'hora de decidir qui acompanyarà la temporada que ve Fernando Alonso, que ja fa mesos que va anunciar la seva marxa de Renault per córrer el 2007 a McLaren. En principi, el gran favorit és el britànic Lewis Hamilton, però De la Rosa vol apurar les seves oportunitats.

A banda de la presència de De la Rosa, el GP de França tindrà com a principal al·licient veure si l'equip Renault es refà del mal resultat aconseguit a Indianapolis, on Fernando Alonso només va poder ser cinquè, i manté o incrementa l'avantatge al capdavant del Mundial respecte al set vegades campió, l'alemany Michael Schumacher.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut