Dani Pedrosa rebent la medalla que l'acredita com a llegenda de MotoGP (HRC_MotoGP)
MotoGP

Dani Pedrosa rep la medalla que l'acredita com a Llegenda de MotoGP

El pilot català disputarà aquest diumenge al circuit de Xest la seva última cursa com a pilot de MotoGP

Actualitzat

Tarda emotiva per a Dani Pedrosa i és que el pilot català ha rebut la medalla que l'acredita com a Llegenda i entra a l'olimp de MotoGP. Altres companys i amics de la graella, com Marc Márquez, Jorge Lorenzo, Maverick Viñales, Pol Espargaró, Albert Arenas o Jorge Martínez 'Aspar', no han volgut perdre's un moment tan especial ara que el de Castellar del Vallès encara els seus últims dies com a pilot de la categoria reina del motociclisme.

Dani Pedrosa, tot i no haver aconseguit un títol mundial en MotoGP -va ser subcampió tres vegades 2007, 2010 i 2012- s'ha guanyat el respecte i els homenatges pel seu talent sobre les dues rodes. A més, sí que va coronar-se com el millor del món en els 125 cc, el 2003, i en els 250 cc, el 2004 i el 2005. A partir de la temporada que ve, el pilot català passa a la segona línia com a pilot de proves de l'equip KTM.

A la roda de premsa no han faltat els moments emocionants en les paraules de Dani Pedrosa:

"Estic orgullós perquè, al marge de guanyar o perdre, he superat molts obstacles i me'n sento molt feliç"

El català, però, admet que canviaria alguna cosa de la seva carrera:

"M'hagués agradat no caure tant i no fer-me tant de mal. És part de l'esport i ho he hagut de viure, però al final la part bona de l'ésser humà és que recordes les coses bones"

A les portes de la seva última cursa, aquest diumenge al Circuit de Xest, Dani Pedrosa no amaga que té un desig:

"M'encantaria marxar per la porta gran i guanyar però està sent un any difícil i no puc garantir res. Intentaré aprofitar tota l'energia per acabar bé"

Anar al contingut