Dani Pedrosa, en el moment de ser traslladat a la clínica del circuit
Motor

Dani Pedrosa es trenca la clavícula i torna per ser operat

El pilot de Castellar del Vallès pateix una espectacular caiguda en els entrenaments del Gran Premi del Japó que l'obligarà a passar pel quiròfan

Actualitzat

Mala sort per a Dani Pedrosa, que s'ha trencat la clavícula de l'espatlla dreta en la segona sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi del Japó. El pilot de Castellar del Vallès serà traslladat aquest divendres mateix a Barcelona per ser operat al més aviat possible.

La previsió és que Pedrosa pugui tornar de cara al Gran Premi de la Comunitat Valenciana, que tanca el Mundial el 13 de novembre. Per tant, es perdira tres de les últimes quatre curses del campionat començant per la d'aquest diumenge.  

El pilot de Repsol Honda ha patit una espectacular caiguda en el revolt 11 del circuit de Motegi. L'examen que se li ha fet en la clínica del circuit japonès ha confirmat el trencament clavicular, que l'obligarà a passar pel quiròfan.  

Honda ja ha anunciat que Hiroshi Aoyama ocuparà la vacant de Pedrosa en el Gran Premi del Japó. Campió del món de 250 l'any 2009, Aoyama ha corregut en 68 curses de la màxima cilindrada, sent el quart lloc obtingut al Gran Premi d'Esanya del 2011 el seu millor resultat.  

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut