El quadre dels emparellaments de setzens de final de la Copa del Rei (EFE)
Futbol

Cultural Lleonesa-Barça, Cadis-Espanyol i Alabès-Girona, duels de setzens de Copa

El FC Barcelona s'enfrontarà a la Cultural Lleonesa, equip que milita a la Segona Divisió B; l'Espanyol se les veurà amb el Cadis, de Segona A, i el Girona es mesurarà amb un rival de la mateixa categoria: l'Alabès, del "Pitu" Abelardo

Actualitzat

Els altres tres equips catalans que disputen la Copa del Rei ja coneixen els seus rivals en l'eliminatòria de setzens de final. El FC Barcelona s'enfrontarà a la Cultural Lleonesa, equip que milita a la Segona Divisió B; l'Espanyol se les veurà amb el Cadis, de Segona A, i el Girona es mesurarà amb un rival de la mateixa categoria: l'Alabès del "Pitu" Abelardo.

L'Espanyol viatjarà a Cadis per jugar al Ramón de Carranza el dijous 1 de novembre a les 18:30, el Girona jugarà a Mendizorrotza el dimecres 31 a les 20:30 i el Barça visitarà el Reino de León el mateix dimecres 31 a les 21:30.

La resta d'enfrontaments són els següents: Ebre-València, Melilla-Reial Madrid, Villanovense-Sevilla, Racing de Santander-Betis, Almeria-Vila-real, Mallorca-Valladolid, Sporting-Eibar, Lugo-Llevant, Còrdova-Getafe, Athletic Club-Osca, Leganés-Rayo Vallecano i Celta-Reial Societat.

Anar al contingut