Lliga de Campions

Cristiano Ronaldo i Gareth Bale obren la porta a abandonar el Reial Madrid

El davanter portuguès s'ha mostrat enigmàtic a l'hora de parlar sobre el seu futur com a jugador blanc. El gal·lès, en canvi, ha estat força més explícit

Actualitzat

En declaracions a Bein Sports, el davanter del Reial Madrid Cristiano Ronaldo ha insinuat, just després de jugar la final de Champions contra el Liverpool, que podria deixar el conjunt blanc: "Ha estat molt bonic estar al Reial Madrid. Ara és el moment de gaudir i en els pròxims dies ja donaré una resposta als aficionats, que aquests sí que han estat sempre del meu costat. El futur de qualsevol jugador no és important, l'important és que hem fet història."

Gareth Bale, després de signar una brillant intervenció a Kíev, no s'ha mossegat la llengua a l'hora de parlar del seu futur en declaracions a la cadena britànica BT Sports: "Vaig tenir una lesió a principis de temporada que em va mantenir cinc o sis setmanes fora, però després he estat bé, en forma, i no he tingut continuïtat. Necessito jugar totes les setmanes i això, per una raó o una altra, no ha succeït. Aquest estiu he de seure amb el meu agent i veure què faig".

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut