Barça

Coutinho: "Lluitarem amb tot per la Champions"

El jugador brasiler ha confessat que la Lliga de Campions és el gran desig del vestidor blaugrana en un acte publicitari al metro de Barcelona

Actualitzat

L'endemà de la golejada al PSV, el vestidor del Barça es referma que el gran objectiu per a aquesta temporada és la Champions. Guanyar la sisena orelluda s'ha convertit gairebé en una obsessió. Després de tres anys de domini del Reial Madrid ha arribat l'hora de tornar a guanyar un títol que es resisteix des del 2015. Messi ho va deixar clar el dia del Gamper i Coutinho també ha confessat que la Lliga de Campions és el gran desig del vestidor blaugrana en un acte publicitari al metro de Barcelona.

Uns dies de migcampista i uns altres de davanter, però cada partit més important. És el dia a dia de Coutinho per aportar el seu talent a l'equip amb l'objectiu de guanyar la sisena Champions blaugrana. Messi va prometre esforç i Coutinho referma el desig.

"El Barça entra a totes les competicions per guanyar tots els títols i clar que lluitarem amb tot per la Champions. Lluitarem per tots els trofeus, volem fer coses importants. Estava una mica ansiós abans del partit perquè no vaig poder gaudir d'aquesta competició la temporada passada, però va ser una sensació molt bonica. D'interior o d'extrem? Espero ajudar l'equip de la millor manera en qualsevol posició, l'important és jugar".

Leo Messi, que ahir va fer un "hat-trick", va buscar Coutinho més que cap altre company. Per al brasiler, jugar amb el 10 és un autèntic luxe.

"Messi és increïble, imprevisible; sempre s'inventa coses noves"

Philippe Coutinho ha presentat aquest dimecres a la tarda les seves noves botes, amb les quals espera superar els seus registres golejadors.

ARXIVAT A:
Coutinho
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut