Diego Costa debutarà amb Espanya. (foto: Reuters)
Futbol

Cinc blaugranes apunten a titulars en l'Espanya-Itàlia

Només Víctor Valdés i Xavi apunten a la banqueta en el partit amistós que enfrontarà aquest dimecres la selecció espanyola i Itàlia al Vicente Calderón de Madrid. Els altres cinc jugadors del Barça convocats, Alba, Busquets, Cesc, Iniesta i Pedro, jugaran d'inici en l'onze que ha provat Vicente del Bosque. El tècnic podria fer debutar l'hispanobrasiler Diego Costa com a titular contra la Itàlia de Thiago Motta i Dani Osvaldo.

Actualitzat

Vicente del Bosque ha provat en l'últim entrenament amb cinc jugadors blaugrana en el teòric onze inicial de la selecció espanyola que s'enfrontarà aquest dimecres, a les 22 hores, amb Itàlia a l'estadi Vicente Calderón. El tècnic només reservarà Xavi, que havia arribat amb molèsties a la concentració, i Víctor Valdés, que cedirà el seu lloc a la porteria a Iker Casillas. Tot apunta que la gran novetat del combinat espanyol serà Diego Costa. L'hispanobrasiler debutarà amb Espanya a l'estadi on està protagonitzant una temporada excepcional amb l'Atlètic de Madrid.

Els italians, de la seva banda, es presenten al Calderón amb un equip en fase de proves de cara al Mundial. El seleccionador dels azzurri, Cesare Prandelli, ja ha confirmat que el davanter del Torino Alessio Cerci jugarà d'inici. El podrien acompanyar dos vells coneguts dels aficionats catalans: l'exblaugrana Thiago Motta i l'exespanyolista Daniel Osvaldo.

Victòria de la sub-21

Amb els catalans Jordi Amat, Sergi Gómez i Sergi Roberto en l'onze titular, el combinat que dirigeix Julen Lopetegi ha superat Alemanya per 2-0 en un amistós que s'ha jugat a Palència. Gerard Deulofeu i el gallec del Barça B Denis Suárez han entrat en la segona part. El partit l'han decidit dos jugadors del Reial Madrid: Isco i Morata, amb dos gols en un minut en els primers compassos de la represa. 

Anar al contingut