Lliga de Campions

Chelsea, Basilea, Bayern, Porto i Xakhtar, els cinc possibles rivals del Barça als vuitens de la Champions

El Basilea, el Bayern de Munic, el Chelsea, el Porto i el Xakhtar, possibles rivals del Barça en els vuitens de final de la Champions. El sorteig es farà diumenge al migdia a Nyon, i el Barça, com a primer de grup, jugarà la tornada a casa.

Actualitzat

El FC Barcelona ja coneix els seus possibles rivals als vuitens de final de la Lliga de Campions. Tot i haver quedat primer del seu grup, el conjunt blaugrana té moltes possibilitats que li toqui un equip temible en el sorteig que se celebrarà dilluns que ve a Nyon. Un cop acabada la jornada de dimarts, l'equip de Valverde va saber tres dels seus possibles oponents: dos ossos com el Chelsea i el Bayern de Munic i un teòricament molt més assequible com el Basilea, una de les grans revelacions d'aquesta temporada.

La resta d'equips s'han acabat de decidir en l'última jornada de la fase de grups. Es tracta del Porto portuguès i el Xakhtar Donetsk ucraïnès, que han deixat fora de combat el Leipzig i el Nàpols, respectivament.

Pel fet d'acabar líder de grup, el Barça evitarà enfrontar-se a rivals del potencial del Manchester City, el Manchester United, el Tottenham, el Liverpool, el París Saint-Germain i la Roma, a més del sorprenent Besiktas turc. Els blaugranes tampoc es podran creuar amb la Juventus, segon del seu grup, i el Reial Madrid i el Sevilla per ser equips de la mateixa lliga.

 

 

Anar al contingut