Carlos Arroyo ha passat la revisió mèdica (V. Salgado - FCB)
Bàsquet

Carlos Arroyo: "Sóc al lloc on he volgut ser des de fa molts anys"

El nou base porto-riqueny del Barça Lassa ha passat la revisió mèdica i ha coincidit amb el capità blaugrana Joan Carles Navarro, que es continua recuperant de la seva lesió

Actualitzat

Carlos Arroyo ha passat aquest dimecres la revisió mèdica al Centre Mèdic de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. El nou base del Barça Lassa ja ha conegut el capità Joan Carles Navarro, que era a la Ciutat Esportiva recuperant-se de la seva lesió. Tots dos s'han saludat i han compartit uns minuts parlant de la nova temporada que començarà en les pròximes setmanes.

El veterà base porto-riqueny, de 36 anys, en les seves primeres declaracions des que és nou jugador del FC Barcelona, ha assegurat que "per a mi és un gran honor ser aquí i vestir aquests colors. Sóc al lloc on he volgut ser des de fa molts anys i és una benedicció ser al Barça, sóc un afortunat".

Arroyo, que va tenir un paper destacat al Galatasaray les dues últimes temporades, ha explicat que "tenim moltes cares noves, hem de tenir paciència, hem de crear química, tenim un entrenador que entén bé el joc i esperem accelerar el procés d'adaptació".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut