Futbol

Carlo Ancelotti nega la sortida de Modric, però admet les negociacions per Bale

El madridisme segueix en vel pel cas Bale. Són moltes les xifres que de les que s'està parlant, però a hores d'ara ningú sap quant val l'extrem gal·lès del Tottenham. El que ja és segur, segons les paraules de Carlo Ancelotti, és que Luka Modric no entrarà en l'operació com diu la premsa britànica.

Actualitzat
El madridisme segueix en vel pel cas Bale. Són moltes les xifres que de les que s'està parlant, però a hores d'ara ningú sap quant val l'extrem gal·lès del Tottenham. El que ja és segur, segons les paraules de Carlo Ancelotti, és que Luka Modric no entrarà en l'operació, com diu la premsa britànica.

L'italià ha estat molt clar: "No és cert que Luka sortirà". El tècnic blanc ha remarcat la importància del migcampista croat i reafirmant que cap jugador més deixarà el club aquest estiu.

Ancelotti també ha admès obertament que s'està negociant amb el Tottenham per Bale per mirar de "trobar una solució". Això sí, l'exentrenador del París Saint-Germain s'ha desmarcat de les negociacions i ha assegurat que no ha parlat personalment amb l'estrella dels londinencs.

Certament, el tècnic italià no té pressa per tancar la incorporació de l'extrem de 23 anys i s'ha mostrat molt content amb una plantilla que té "qualitat, experiència, caràcter i joventut". De fet, Ancelotti ha assegurat que ni tan sols pensa incorporar un davanter per cobrir la baixa de Gonzalo Higuaín, que ha marxat al Nàpols.

El Madrid s'enfrontarà amb la matinada a Los Angeles Galaxy, en el primer partit de la seva gira nord-americana. Abans, Cristiano Ronaldo ha fet el servei d'honor previ a l'enfrontament de beisbol entre els Dodgers i els Yankees. El portuguès ha compartit futbol i bèisbol amb l'estrella cubana dels Dodgers, Yaseil Puig. El portuguès ha demostrat que amb una pilota entre mans no és tan bo.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut