Carles Castillejo acaba la marató de Madrid (Foto: @RNRmadmaraton)
Carles Castillejo acaba la marató de Madrid (Foto: @RNRmadmaraton)
Atletisme

Carles Castillejo s'acomiada de la marató com a atleta d'elit amb un setè lloc a Madrid

L'atleta barceloní s'ha acomiadat de la distància acabant una marató

Actualitzat

Carles Castillejo ha acabat setè la que serà la seva última marató com a atleta d'elit, la de Madrid. El barceloní prenia sortida per quarta vegada en aquesta cursa, però les tres anteriors havia sortit per fer de llebre d'un company i no havia acabat.

Castillejo, de 38 anys, ha completat els 42 quilòmetres i 192 metres en dues hores, 15 minuts i 5 segons, una mica per sobre de la marca de 2:13 que s'havia fixat com a objectiu. El temps, però, era el de menys.

L'atleta català, que al llarg de la seva carrera ha estat campió d'Espanya en pista dels 5.000 i els 10.000 de cros i, en ruta, dels 10 quilòmetres, la mitja marató i la marató, ha completat els últims 500 metres somrient i aplaudint el públic abans de creuar la meta i agafar a coll una de les seves filles.

"Ni tan sols he esprintat. No m'importava el temps. Mentre tingui il·lusió, continuaré corrent i entrenant en les estones lliures, però ara com qualsevol altre atleta aficionat", ha comentat un Carles Castillejo que ha confessat haver gaudit com un nen: "Tot i uns petits problemes que hem tingut en els avituallaments, m'ho he passat genial".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut