Barça

Cap jugador del Barça viatja a la gala de The Best

Messi, Suárez, Piqué i Iniesta, que havien de viatjar a Zuric, es queden a Barcelona per preparar millor el duel de Copa contra l'Athletic, segons ha explicat el club

Actualitzat

El Barça tenia previst enviar una representació de molt nivell a la gala de la FIFA, encapçalada pel president Josep Maria Bartomeu, i amb Leo Messi, Luis Suárez, Gerard Piqué i Andrés Iniesta, els quatre jugadors del club nominats a entrar en l'equip ideal de la FIFA per l'any 2016.

Aquest dilluns mateix, però, el club ha decidit desconvocar els jugadors d'aquest viatge. L'explicació és que s'han de preparar per al partit de tornada dels vuitens de final de la Copa del Rei, aquest dimecres contra l'Athletic (21.15), en què l'equip blaugrana ha de remuntar un 2-1 advers.   

El Barça estarà representat a la gala, al marge del president Bartomeu, per diversos directius i càrrecs executius del club. Diverses filtracions afirmen que el premi al millor jugador, al qual opten Cristiano Ronaldo, Messi i Griezmann, serà atorgat al madridista. 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut