Futbol

Busquets: "A tothom li agrada que hi hagi nens, però la decisió ja s'ha dit que és per seguretat"

La decisió de la Junta Directiva sobre la prohibició que els nens accedeixin al camp sense entrada ha arribat també fins als jugadors. En roda de premsa, Sergio Busquets ha assegurat que "a tothom li agrada que hi hagi nens, però la decisió és per seguretat". Tot i això, tenen en ment el partit de Lliga contra l'Osasuna.

Actualitzat

La decisió de la Junta Directiva sobre la prohibició que els nens entrin al Camp sense entrada ha arribat també fins als jugadors. En roda de premsa, Sergio Busquets ha assegurat que "a tothom li agrada que hi hagi nens, però la decisió ja s'ha dit que és per seguretat". "No recordo quina edat tenia quan vaig venir per primer cop al Camp Nou, però era molt petit i gaudia molt; però és al marge de la polèmica", ha explicat el migcampista. Tot i això, en ment té el partit de Lliga contra l'Osasuna.

"Mentre guanyem, són bones per a tothom"

Busquets ha valorat que les rotacions que ha posat en pràctica el tècnic Tata Martino "són bones per a tothom" mentre "l'equip guanyi". Abans de l'entrenament, el futbolista blaugrana ha explicat que el vestidor "veu bé" aquest tipus de decisions de l'entrenador. "Tots les respectem. Sabem que la temporada és llarga i les competicions són dures", ha dit Busquets, qui ha comentat que alguns jugadors internacionals incorporats recentment dels compromisos internacionals "no han arribat al cent per cent", però que no valen excuses davant el partit contra l'Osasuna de dissabte.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut