Brasil perd sorprenentment amb Mèxic per 0-2 i Xile s'imposa a l'Equador per 2-3

La Copa Amèrica de futbol continua oferint resultats sorprenents. Aquesta matinada, el vigent campió, el Brasil, ha caigut derrotat amb tota justícia als peus de Mèxic, que l'ha superat per 0-2. L'altre partit de la nit ha estat trepidant. L'Equador ha perdonat molt i ha vist com Xile l'ha derrotat per 2-3, amb una gran reacció.

L'equip d'Hugo Sánchez, amb Rafa Márquez a l'onze titular, n'ha tingut prou amb cinc minuts de gran inspiració al primer temps. Després d'una bona acció de conjunt, Cacho ha centrat a l'àrea i Nery Castillo ha rematat amb potència a la xarxa. Era el 0-1 i, gairebé sense temps per a la reacció, ha arribat el segon, amb el llançament d'una falta que ha transformat Ramón Morales. Al segon temps, el Brasil de Dunga ho ha provat amb Dani Alves i Robinho, que ha fet un xut al travesser, però no ha pogut ni escurçar distàncies.

En l'altre partit, els equatorians han inaugurat el marcador al cap d'un quart, en un gol llampec que ha aconseguit Antonio Valencia, de vaselina. Cinc minuts més tard, però, Humberto Suazo ha col·locat l'empat a un, amb un xut amb l'esquerra. Però, gairebé sense temps per respirar, el combinat de la Tri2 s'ha tornat a avançar, amb una rematada de cap de Cristián Benítez. Al segon temps, semblava que el partit estava controlat, però Suazo ha col·locat el 2-2, a falta de deu minuts per al final. I, per rematar els equatorians, Villanueva ha fet el 2-3, amb un espectacular xut de falta.