Max Verstappen al circuit de Bakú (EFE)
Max Verstappen al circuit de Bakú (EFE)
Fórmula 1

Bottas trenca el domini de Verstappen als entrenaments lliures del Gran Premi de l'Azerbaidjan

Verstappen havia dominat els entrenaments del primer dia al circuit urbà de Bakú, però en la tercera sessió uns problemes mecànics li han impedit mantenir la seva bona actuació

Actualitzat

El finlandès Valtteri Bottas ha dominat la tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de l'Azerbaidjan, vuitena cursa del Mundial que es disputarà aquest diumenge al circuit urbà de Bakú. El pilot de Mercedes ha trencat el domini que Max Verstappen (Red Bull) havia mantingut durant les dues sessions de divendres. L'holandès ha caigut fins al sisè lloc de la classificació a causa d'uns problemes en el seu cotxe que li han impedit acabar la sessió.

L'altre pilot de Mercedes, el britànic Lewis Hamilton, ha millorat de forma considerable els seus registres. Divendres havia acabat desè, i aquest matí de dissabte ha estat tercer darrere del finlandès de Ferrari Kimi Räikkönen. El líder del Mundial, el també ferrarista Sebastian Vettel, ha marcat el dotzè millor temps amb uns problemes de pèrdua de pressió d'aigua que només li han permès fer 7 voltes.

Vettel ha precedit els dos pilots espanyols, el madrileny Carlos Sainz (Toro Rosso) i l'asturià Fernando Alonso (McLaren), en una sessió que ha començat amb l'incendi del Renault del britànic Jolyon Palmer. Alonso sortirà últim passi el que passi en la classificació després d'haver estat penalitzat per la FIA amb 40 posicions per haver canviat la seva unitat de potència.

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut