Espanyol

Borja Iglesias: "No he vingut a ser el nou Gerard"

El davanter gallec, que ha estat presentat com a nou davanter blanc-i-blau, ha defugit totes les comparacions amb Gerard Moreno

Actualitzat

L'Espanyol ha presentat aquest dimecres el fitxatge del golejador Borja Iglesias, una aposta de talent emergent que ha de donar moltes alegries al conjunt blanc-i-blau la propera temporada i que té el complicat repte de fer oblidar a l'afició perica l'absència de Gerard Moreno.

El davanter gallec aterra al projecte que lidera Rubi amb tota "la il·lusió" i així ho ha transmès amb les seves paraules:

"Tenia diverses opcions, però va ser senzill per a mi quan em van plantejar el projecte. No vaig tenir-ne cap dubte. Tinc ganes de començar a jugar per retornar tota la il·lusió que m'han transmès amb el fitxatge."

Sobre les constants comparacions amb Gerard Moreno, Iglesias no en vol sentir a parlar i es reivindica:

"Que un club aposti tan clarament per tu és per estar-ne orgullós. No sento cap pressió. Tots sabem que en Gerard és molt bo, però no he vingut a ser el nou Gerard, vinc a ser Borja Iglesias." 

El director general esportiu, Òscar Perarnau, ha parlat dels moviments a la plantilla de cara a la propera temporada i ha obert la porta de sortida:

"Tenim 24 jugadors amb contracte i tenim jugadors de talent al filial. Ens agradaria tenir un nombre de jugadors més baix a la plantilla per donar més oportunitats als joves, però estarem atents al mercat de fitxatges."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut