De moment, Marcelo Bielsa ha de pagar 300.000 euros al Lilla (Reuters)
Futbol

Bielsa, condemnat a pagar 300.000 euros al Lilla

Marcelo Bielsa va ser acomiadat el novembre passat del Lilla, equip de la Primera Divisió francesa. L'argentí havia demandat el club per danys i perjudicis, però, de moment, és ell qui haurà de pagar a l'entitat.

Actualitzat

Un tribunal francès ha condemnat l'entrenador argentí Marcelo Bielsa a pagar al seu últim club, el Lilla, la quantitat de 300.000 euros en concepte de danys i perjudicis. Es considera que la demanda que el tècnic havia presentat contra l'entitat, que l'havia acomiadat el novembre passat, és abusiva.

El tècnic, de 62 anys, reclama al Lilla 13,6 milions pels seus salaris corresponents al seu contracte fins al 2019 i 5 més per danys i perjudicis. El club va despatxar l'entrenador per falta greu i argumenta que, per aquest motiu, no hauria de cobrar indemnització. Però els advocats de Bielsa esgrimeixen un contracte que l'argentí va firmar el febrer del 2017 amb el president de l'entitat, en què hi ha una clàusula que estableix que el Lilla pagaria la totalitat del contracte en cas d'acomiadament, independentment dels motius.  

Per la seva banda, el club es basa en el contracte que Bielsa va firmar quan va arribar al club i que va ser dipositat davant la Lliga de Futbol Professional (LFP). En aquest acord, no hi ha l'esmentada clàusula. Per això, el Lilla sosté que no ha d'indemnitzar l'entrenador argentí si es prova que va cometre una falta greu.

 

Anar al contingut