Ben Woodbun, abraçant-se a Jürgen Klopp després de la victòria del Liverpool (Reuters)

Ben Woodburn supera Michael Owen com el golejador més jove del Liverpool

El futbolista "red" va sentenciar el partit de Copa de la Lliga anglesa contra el Leeds marcant un gol amb només 17 anys i 45 dies

Marc BéjarActualitzat

La victòria del Liverpool a Anfield contra el Leeds (2-0) va tenir un clar protagonista. Ben Woodburn es va convertir en el futbolista més jove que marca amb la samarreta del Liverpool. El futbolista entra a la història dels "reds" després de fer un gol amb només 17 anys i 45 dies. Una edat que el converteix en el jugador més precoç en veure porteria amb el club anglès, superant el mític Michael Owen, que tenia l'anterior rècord des de l'any 1997, amb 17 anys i 143 dies.

Woodburn va sentenciar el partit en el minut 81 fent el segon de l'equip de Jürgen Klopp, que s'havia avançat en el marcador amb un gol de Divock Origi només cinc minuts abans de la brillant aparició del futbolista del planter. Amb aquest triomf, el Liverpool, ple de suplents, passa a les semifinals de la Copa de la Lliga, una competició que l'any passat no va poder guanyar després de perdre la final contra el Manchester City.