Bàsquet

Bartzokas justifica l'adéu de Dorsey abans de rebre l'Anadolu Efes a l'Eurolliga

El tècnic grec ha donat suport a la decisió del club d'acomiadar el pivot, de qui ha dit que ha rendit per sota del nivell que s'esperava

Marc BéjarActualitzat

A Georgios Bartzokas se li acumulen els incendis en la seva primera temporada al Barça Lassa. Als constants problemes físics que han afectat l'equip, i que han obligat a incorporar nous jugadors, aquest dimecres s'hi ha sumat el precipitat acomiadament de Joey Dorsey per raons disciplinàries. El tècnic grec ha atribuït l'adéu del pivot a una "decisió del club", tot i que ha deixat clara la seva decepció amb el rendiment del nord-americà. "No ha jugat com jo esperava. Igual que altres jugadors", assenyalant altres membres de la plantilla.

Bartzokas, que ha intentat evitar pronunciar-se sobre la notícia, ha acabat recordant altres episodis en la trajectòria de Dorsey, assegurant que no és la primera vegada que marxa d'un club abans d'acabar la temporada. "Ja li va passar a l'Olympiacos, al Baskonia i al Galatasaray", traient qualsevol responsabilitat als serveis mèdics del club, que sempre han intentat que "jugués de la millor manera possible". Un cop sabuda la seva baixa, el grec ha donat total confiança a Vitor Faverani, nou fitxatge blaugrana: "No estem mirant cap jugador al mercat", ha sentenciat.

Enmig d'aquest ambient convuls, Bartzokas ha volgut centrar l'atenció en el partit d'aquest dijous al Palau contra l'Anadolu Efes (21.00, Esport3). El grec ha qualificat el duel com a "crucial" per als barcelonistes, que necessiten sumar una victòria si volen mantenir vives les opcions de play-off. L'entrenador ha demanat "constància en tots els quarts" i tranquil·litat als aficionats, després d'una temporada en què les males notícies s'acumulen en la secció blaugrana.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut