Hoquei patins

Barça, Vic i Reus superen sense problemes la fase prèvia de la Lliga Europea d'hoquei patins

Els tres equips catalans que juguen la fase prèvia de la Lliga Europea no han tingut cap mena de problema per superar l'eliminatòria. El Roncato Patí Vic va superar el Cronenberg alemany en el partit de tornada per 8-3, després que a l'anada van guanyar a domicili per 3-6. Tampoc no va tenir problemes el Barça Sorli Discau per tornar a vèncer l'Iserlohn alemany, 7-1, aquest cop al Palau Blaugrana, després de derrotar-lo a l'anada per 1-6. I pel que fa a l'Alnimar Reus Deportiu, es va imposar per 9-3 al Thunerstern suís, que ja havia golejat a l'anada per 0-8.

Actualitzat

Jornada còmoda per als tres equips catalans en la Lliga Europea d'hoquei patins. El Barcelona Sorli Discau no va tenir problemes per desfer-se clarament de l'Iserlohn alemany: 7-1 en el resultat final. Una victòria àmplia que permet als homes de Quim Paüls seguir endavant. Lowic va anotar el 6-1 provisional, el gol de l'honor dels alemanys. Però encara hi havia temps per a un altre gol. Carlos López va tancar el compte golejador de l'equip blaugrana.

El Roncato Patí Vic també tenia un partit de tràmit, ja que en l'anada va guanyar 3-6 contra el Cronenberg alemany. Aquest dissabte la victòria va ser més àmplia (8-3). Ferran Pujalte, que havia plantejat un partit per guanyar còmodament i agafar, d'aquesta manera, moral de cara als partits amb rivals de més entitat, així ho va fer. Per la seva banda, el Reus Deportiu, que en l'anada va guanyar per 0-8, va derrotar còmodament el Thunerstern suís per 9 gols a 3. El jugador del partit va ser Toni Sánchez, que va anotar 4 gols.






VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut