Futbol

Barça i Espanyol fan la tradicional ofrena al monument de Rafael Casanova amb motiu de la Diada

Com és habitual les entitats i clubs esportius han volgut participar en la tradicional ofrena del dia de la Diada al monument de Rafael Casanova. Una delegació del FC Barcelona, encapçalada per Joan Laporta, ho ha fet a primera hora del matí. També hi havia els jugadors Oleguer, Valdés i Grimau. L'Espanyol, amb Daniel Sánchez Llibre al capdavant, també hi ha volgut ser present amb una representació de la seva Junta Directiva i els jugadors Javi Chica i Jonathan Soriano. La delegació ha rebut força xiulets d'una part del públic present a l'acte, cosa que no ha semblat gens bé al conseller Joan Collet.

Actualitzat
El monument a Rafael Casanova, el conseller en cap de Barcelona l'11 de Setembre del 1714, ha tornat a rebre, aquest any, les visites d'algunes de les entitats esportives més destacades de Catalunya. La més matinera ha estat la delegació del Barça, amb la presència de Roger Grimau, representant el bàsquet blaugrana, i Oleguer i Víctor Valdés, de la plantilla de futbol.

Una estona després ha arribat el torn de l'Espanyol, amb els jugadors del primer equip Jonathan i Javier Chica al capdavant. L'entitat espanyolista, un any més, s'ha hagut de sentir crits en contra. El conseller blanc-i-blau Joan Collet ha manifestat la seva indignació per l'actitud d'una part del públic present a l'acte.

Tampoc no s'ha perdut la cita el DKV Joventut. El president del club badaloní, Jordi Villacampa, ha anat acompanyat de jugadors del planter, entre ells, Ricky Rubio, la joveníssima promesa de la Penya.

I a Tarragona, el president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha estat l'encarregat de fer l'ofrena al monument a Casanova, situat al passeig Marítim de la capital tarragonina.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut