Barça B i Espanyol B es reparteixen els punts al Miniestadi (1-1) amb gols de Sòria i Aleñà

Tot i que els de Cornellà s'han avançat en el marcador, el Barça B ha empatat a la segona part i tots dos equips s'han repartit els punts (1-1)

Barça B i Espanyol B s'enfrontaven en el derbi de Segona B en situacions molt diferents. El Barça amb intenció d'emportar-se els tres punts a casa i mantenir el liderat, i l'Espanyol amb la necessitat de guanyar per sortir de la zona de descens de la taula. Tot i que els de Cornellà s'han avançat en el marcador, el Barça B ha empatat a la segona part i tots dos equips s'han repartit els punts (1-1).

Quan semblava que la primera part arribava al descans, sense gols, ha arribat el primer gol del partit. Carles Sòria, de l'Espanyol ha marcat sobre el xiulet del descans, al minut 46 (0-1). Sòria, des de la banda esquerra, ha fet un xut creuat amb la cama dreta que Suárez no ha pogut parar.

Carles Aleñà ha marcat el gol de l'empat, gràcies a una bona assitència de Romera (1-1, minut 73). Aleñà i Romera fan una encertada paret que deixa Aleñà davant del porter blanc-i-blau a qui guanya la partida. Amb aquest gol el partit s'ha obert i el ritme ha anat a més. Els de Gerard López han tingut opcions de capgirar el marcador i emportar-se el partit però la punteria ha fallat. Bermejo, en temps afegit, també n'ha tingut dues.

Finalment, però, cap dels dos equips ha aconseguit marcar el gol de la victòria i s'han repartit els punts al Miniestadi. El Barça continua líder provisional a expenses del que faci aquest diumenge l'Alcoià al camp del Llevant.