Messi espera classificar Argentina per a Brasil-2014
Futbol

Argentina pot sentenciar al Paraguai la seva classificació per al Mundial, en directe per esport3.cat

Argentina pot sentenciar la seva classificació per al Mundial aquesta matinada (3.40 h esport3.cat) la seva presència al Mundial de Futbol del Brasil de l'any que ve. S'enfronta a Asunción contra el Paraguai. Messi, que aixeca passions allà on va, i els seus companys en podrien tenir prou amb un empat o fins i tot amb una derrota segons el resultat de l'Uruguai-Colòmbia. Argentina té la baixa del blaugrana Mascherano i de l'exmadridista Gonzalo Higuaín.

Actualitzat
Aquesta matinada Argentina pot sentenciar la seva classificació per al Mundial de futbol del Brasil de l'any que ve. S'enfronta a Asunción contra el Paraguai. Messi, que aixeca passions allà on va, i els seus companys en podrien tenir prou amb un empat o fins i tot amb una derrota segons el resultat de l'Uruguai-Colòmbia. Argentina té la baixa del blaugrana Mascherano i de l'exmadridista Gonzalo Higuaín.

El partit entre paraguaians i argentins l'oferirà en directe, a tres quarts de 4 de la matinada, la web esport3. Demà, a les 11 del matí, serà reemès pel canal Esport3
Anar al contingut