Champions

Antonio Conte: "Hi haurà moments que patirem, però hem de crear l'ocasió per marcar"

El Chelsea visita demà el Camp Nou (20.45). Molts dels seus jugadors no l'han trepitjat mai. Antonio Conte, tècnic de l'equip anglès, pensa que patiran, però que seran capaços de trobar l'ocasió per marcar.

Actualitzat

L'entrenador del Chelsea, Antonio Conte, ha demostrat la seva admiració pel Barça: "Considero que és un dels millors equips del món. Contra aquests equips has de jugar perfecte." Això és el que va fer el conjunt de Stamford Bridge en el partit d'anada, però els pals i el talent d'Iniesta i Messi van deixar l'eliminatòria complicada per l'actual campió de la Premier League.

"Hem de començar molt concentrats. Hi haurà moments en què patirem, però quan tinguem la pilota hem de tenir al cap i al cor que disposarem de l'oportunitat de marcar gol."

Conte pensa que ho poden arribar a passar malament sobre la gespa del Camp Nou, un terreny que molts dels seus jugadors no han trepitjat mai.

"Quan parlo de patir, penso que els equips han d'estar a punt de patir la possessió del Barça. Al Barça li agrada tenir la pilota. Hem d'estar tancats i defensar bé perquè si no tens la pilota pateixes. Però quan tinguem la pilota, hem de saber bé com hem de sortir per crear oportunitats i marcar."

Pel tècnic italià, Andrés Iniesta "és un geni del futbol. M'agrada comparar-lo amb Andrea Pirlo. Parlem d'un geni del futbol. No sé si demà jugarà, però aquest tipus de partit és l'adequat per jugar contra els millors jugadors".

 

 

 

 

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut