Annebel Van der Knijff somriu al centre de la imatge (@coe_es)
Piragüisme

Annebel van der Knijff es penja l'or per equips al mundial sub-23 en la modalitat d'eslàlom

La palista catalana del Cadí CK de la Seu d'Urgell s'ha imposat fent equip amb les basques Miren Lazkano i Klara Olazabal

La palista catalana d'origen holandès Annebel van der Knijff s'ha penjat la medalla d'or en el campionat del món d'eslàlom sub-23 de piragüisme en la modalitat C1 per equips. Juntament amb les basques Miren Lazkano i Klara Olazábal, la tripulació espanyola s'ha imposat en la competició disputada a la localitat italiana de Ivrea per davant d'Eslovènia i la República Txeca, que han completat el podi final.

Van der Knijff, que pertany al Cadí CK de la Seu d'Urgell, també participarà en les modalitats individuals de C1 i K1.