Anglaterra ha superat Croàcia i ha deixat Espanya fora de la Final Four (@England)

Anglaterra remunta Croàcia i deixa Espanya fora de la Final Four (2-1)

Kramaric ha colpejat primer, però Lingard i Kane han capgirat el marcador per classificar Anglaterra per a la Final Four

Els anglesos han aconseguit capgirar el gol inicial dels croats en un partit que han dominat però que no han pogut sentenciar fins al final (2-1).

Anglaterra ho ha provat sense sort durant tota la primera meitat i ha disposat de les millors ocasions per mitjà de Harry Kane, però ha estat Croàcia la que s'ha avançat en el marcador.

Kramaric ha marcat el primer gol en el minut 57 i, quan semblava que els visitants s'emportarien els tres punts, els anglesos han reaccionat.

Lingard primer i Kane a cinc minuts pel final han capgirat el marcador i han classificat Anglaterra per a la Final Four.