Tenis

Rafa Nadal debuta al Barcelona Open Banc Sabadell amb una plàcida victòria contra Dutra Silva

El nou vegades campió al torneig barceloní no ha tingut cap problema per desfer-se del seu rival, número 69 del rànquing mundial, per 6-1 i 6-2 i s'enfrontarà a Kevin Anderson als vuitens de final

Actualitzat

Rafa Nadal ha tingut un plàcid debut al Barcelona Open Banc Sabadell. El tenista manacorí s'ha imposat amb contundència al brasiler Rogerio Dutra Silva per 6-1 i 6-2 en poc més d'una hora de joc. El nou vegades campió al torneig barceloní no ha tingut cap problema per desfer-se del seu rival, número 69 del rànquing mundial, i s'ha classificat pels vuitens de final, on s'enfrontarà al sud-africà Kevin Anderson, botxí de David Ferrer.

Al número 1 del món, Andy Murray, no li ha calgut donar ni un cop per avançar als vuitens de final al Barcelona Open Banc de Sabadell. El tenista escocès s'ha vist beneficiat per l'abandó del seu rival a la segona ronda, Bernard Tomic, que s'ha vist foçat a retirar-se per una lumbàlgia aguda.

Murray, que com a primer cap de sèrie havia superat la primera ronda sense jugar, s'enfrontarà per un lloc en els quarts de final amb Feliciano López, que s'ha imposat a Albert Montañés per 6-2 i 6-2.

El belga David Goffin ga derrotat en dos sets el georgià Nikoloz Basilashvili (7-5, 6-0). Al número 10 del rànquing de l'ATP li ha costat adaptar-se a la terra, mullada per la pluja, i a les 4 hores i mitja de retard respecte l'hora prevista amb que ha començat el matx.

Per últim, el mataroní Albert Ramos, finalista del Masters 1000 de Montecarlo, també ha debutat amb victòria. El millor tenista català del moment, que arriba a Barcelona en un gran moment de forma, s'ha imposat al noruec Casper Ruud per 7-6 i 6-4.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut