Nadal no ha pogut evitar l'eliminació contra Gilles Muller (Reuters)
Tenis

Rafa Nadal cau contra Gilles Muller als vuitens de Wimbledon després de gairebé cinc hores de partit

El manacorí ha caigut derrotat contra el luxemburguès, número 26 mundial, per 3-6, 4-6, 6-3, 6-3 i 13-15, i s'acomiada del torneig londinenc

Actualitzat

Abans de començar el seu duel de vuitens contra Gilles Muller, Rafa Nadal ha protagonitzat la imatge del dia a Wimbledon. El manacorí ha començat massa revolucionat i al passadís d'entrada a la pista s'ha donat un cop al cap amb una de les portes en un salt d'escalfament. Nadal s'ho ha pres amb bon humor i el seu rival també.

Després d'aquest incident, Nadal no ha pogut evitar l'eliminació contra el luxemburguès després de gairebé cinc hores de partit. Muller, molt sòlid amb el seu servei, ha guanyat el dos primers sets per 6-3 i 6-4, però Nadal ha reaccionat a temps i s'ha emportat els dos següents per 6-3 i 6-4. En el cinquè i definitiu, els dos jugadors han mantingut una intensa lluita que no s'ha decidit fins al joc 28. Tot i salvar quatre boles de partit, a la cinquena, el luxemburguès, que ha fet 30 "aces", s'ha acabat imposant per 15 a 13

Aquesta és la segona vegada a la seva carrera que Muller, un especialista en aquesta superfície, elimina Rafa Nadal del torneig londinenc. Ara, el luxemburguès s'enfrontarà amb Marin Cilic per un lloc a les semifinals.

Com a conseqüència de la llarga durada del duel entre Muller i Nadal, l'enfrontament posterior a la pista 1 de l'All England Club que havien de disputar el serbi Novak Djokovic i el francès Adrian Mannarino ha quedat ajornat a dimarts. El guanyador haurà de disputar els quarts contra el txec Tomas Berdych.

Murray, Federer, Querrey i Raonic, també a quarts

Andy Murray camina amb pas ferm per defensar el seu títol a Wimbledon. El vigent campió del torneig londinenc s'ha classificat per als quarts de final després d'imposar-se al francès Benoït Paire en tres sets, per 7-6, 6-4 i 6-4. El número u mundial ja té rival en la següent ronda, el nord-americà Sam Querrey, que s'ha desfet del sud-africà Kevin Anderson en cinc sets molt igualats per 5-7, 7-6 (5), 6-3, 6-7 (11) i 6-3. 

El somni de Roberto Bautista a Wimbledon s'ha acabat als vuitens de final. El tenista castellonenc no ha pogut accedir als quarts de final i ha quedat eliminat en perdre clarament contra el croat Marin Cilic per un triple 6-2.

També ha avançat amb pas ferm a quarts de final Roger Federer, que segueix sense cedir cap set en tot el torneig. El suís s'ha imposat al búlgar Grigor Dimitrov per 6-4, 6-2 i 6-4, i ara se les haurà amb el canadenc Milos Raonic, botxí de l'alemany Alexander Zverev en cinc sets. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut