Albert Ramos s'ha desfet de Rublev en cinc sets (EFE)
Tenis

Albert Ramos pateix de valent per derrotar Rublev i classificar-se per a la tercera ronda de Wimbledon

El tenista mataroní s'ha desfet del rus Andrei Rublev en un duel disputadíssim que s'ha decidit en cinc sets per 7-5, 6-7, 4-6, 6-3 i 6-4 i ara s'enfrontarà al canadenc Milos Raonic

Actualitzat

Albert Ramos ha patit de valent per classificar-se per a la tercera ronda de Wimbledon. El tenista mataroní s'ha desfet del rus Andrei Rublev en un duel disputadíssim que s'ha decidit en cinc sets per 7-5, 6-7, 4-6, 6-3 i 6-4. Ramos ha hagut de suar per imposar-se a un jove rival de només 19 anys després de més de 3 hores i mitja d'intensa lluita. Rublev, número 95 del rànquing mundial, ha demostrat que és una de les promeses més fermes del tenis mundial i ha tingut Ramos contra les cordes.

En el cinquè i definitiu set, Rublev ha acusat el desgast físic i Ramos ho ha aprofitat per imposar la seva experiència i classificar-se per a la següent ronda, on s'enfrontarà al canadenc Milos Raonic, cap de sèrie número 6 del torneig.

Ferrer, Federer i Djokovic passen ronda

David Ferrer ha passat a la tercera ronda de Wimbledon aquest dijous, sense haver de suar. El seu rival, el belga Steve Darcis, s'ha vist obligat a abandonar el partit quan només se n'havien disputat 18 minuts.

Darcis ha fet un mal gest en l'últim punt del primer joc que li ha provocat dolor a l'esquena. Després de rebre l'assistència mèdica ha intentat continuar, però ha seguit tenint problemes i ha plegat quan el resultat era de 3-0, davant de les dificultats que tenia, fins i tot, per servir. Ferrer s'enfrontarà amb el txec Thomas Berdych. Tampoc han tingut problemes per classificar-se el serbi Novak Djokovic i el suís Roger Federer.

Muguruza, a tercera ronda amb solvència

En categoria femenina, Garbiñe Muguruza també s'ha classificat per a la tercera ronda després d'imposar-se amb solvència a la belga Yanina Wickmayer, número 96 del món, per 6-4 i 6-2. La hispanoveneçolana ha jugat un tenis molt agressiu i no ha donat cap opció a la sorpresa, i ha oblidat l'eliminació de l'any passat en segona ronda contra l'eslovaca Jana Cepelova. 

La pròxima rival de Muguruza per accedir als vuitens de final és la romanesa Sorana Cirstea, que ha eliminat la nord-americana Bethanie Mattek-Sands, per 4-6, 7-6 (4) i abandonament per lesió. Una lesió impactant i que ha estat la imatge del dia a l'All England Club pels esgarrifosos crits de dolor de la tenista nord-americana, que ha hagut de ser retirada de la pista en ambulància. 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut