Andrés Iniesta es podria perdre el derbi d'aquest dissabte (Reuters)
Barça

Andrés Iniesta: "Em plantejo el meu futur quan abans no ho feia"

Iniesta, que queda lliure el 30 de juny de 2018, recorda que no ha signat encara cap renovació i que es comença a plantejar el seu futur al Barça

Actualitzat

Andrés Iniesta parla clar. En una entrevista al diari El País, el blaugrana, que porta al club més d'una dècada, deixa caure que es podria plantejar el seu futur (queda lliure el 30 de juny del 2018). I és que quan se li pregunta si seria una opció deixar el club, el de Fuentealbilla recorda que "de fet, no he renovat encara ... He experimentat moltes sensacions que desconeixia, però que crec que són normals. És un escenari que fa tres anys segurament mai em podia haver imaginat... Diguem que em plantejo el futur quan abans no ho feia".

"A tots ens agrada que ens apreciïn, que ens valorin i respectin. Encara que jo sempre he sentit aquí l'afecte i el respecte de tots, no en tinc cap dubte. Però també tinc clar que en aquest club mai es pot perdre el respecte cap a persones que han donat la vida per aquests colors. No s'hauria de perdre i a vegades pot arribar a fer la sensació que sí", explica el jugador de Fuentealbilla, que ha anat perdent protagonisme a l'equip. 

Respecte a la temporada que comença, Iniesta l'afronta "amb il·lusió i ambició de tornar a guanyar. I recuperar aquest respecte que hem tingut molt de temps". La clau? El de Fuentealbilla ho té clar, "el nostre joc passa pel domini i l'equilibri, ben compactats. Quan hem sortit d'aquestes normes, hem patit molt". 

Anar al contingut